Yeni Elantra’da 7 yıl garanti seçeneği

Yeni Elantra’nın lansman ve test sürüşü İnallar’da gerçekleştirildi.

Yeni Elantra’da 7 yıl garanti seçeneği

Şirketten yapılan açıklamada, araçtan duyulan memnuniyet dile getirilirken, “Sedan sınıfında kıyasıya rekabetin yaşandığı ülkemizde Yeni Elantra da en iyiler arasında yer almaya çalışacak. Modern Premium marka felsefesi yolunda  emin adımlarla ilerleyen Hyundai, Elantra ve gelecek nesil teknolojik modelleriyle marka imajını da geliştirmeye devam ediyor” denildi.

Aracın Türkiye’de 56 bin 590 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu vurgulanan  açıklamada, “En üst seviye olan 1.6 litre CRDI Elite DCT seçenek ise 84 bin 990 liralık etikete sahip” ifadelerini kullandı.

Açıklamada, ayrıca araçla ilgili şu bilgiler verildi: 

“Verimli motor seçenekleri ve 1.6 litre yeni dizel ünite yeni Elantra, Accent Blue ve i30’da da kullanılan yeni nesil 136 beygir gücündeki 1.6 litre common rail dizel (CRDI) motorlarla satışa sunulurken, aynı zamanda 127 PS, 1.6 litre çok noktadan enjeksiyonlu (MPI) benzinli üniteye de yer veriyor. Yeni Elantra, Türkiye’de ‘7 Yıl Garanti’ seçeneği ile sunulan ilk Hyundai modeli olarak öne çıkıyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X