Yeni filmi için şarkı söyledi

Oyuncu Aslıhan Güner, yeni filmi için ilk kez stüdyoya girerek, şarkı söyledi. Güner, duygusal şarkıyı okurken gözlerini kapattığını söyledi.

Yeni filmi için şarkı söyledi

Vizyona girdiği 2013 yılında 2.5 milyon kişi tarafından izlenen ‘Selam’ filminin devamı niteliğindeki ‘Bahara Yolculuk’ filmi için stüdyoya giren Aslıhan Güner, Yücel Arzen’in ‘Söz Vermiştin’ isimli şarkısını söylemek üzere stüdyoya girdi.

Hamdi Alkan’ın yönettiği Aslıhan Güner, Mert Yavuzcan, Merve Sevi, Gürol Güngör, Mıktıbek Apazov ve Egemberdi Bekbelojev’in paylaştığı film için ilk kez stüdyoya giren Güner, şarkıyı okurken gözlerini kapattığını söyledi.

Güner, film için hazırlanan bir besteyi ilk kez seslendirirken heyecanlandığını anlatırken, “Benim için heyecanlı bir deneyim oldu. Oldukça duygu yüklü bir şarkıydı. Gözlerimi kapayıp içimden geldiği gibi söylemeye çalıştım. İnşallah dinleyenler de beğenir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X