Yeni girişimciler sertifikalarını aldı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri verildi.

Yeni girişimciler sertifikalarını aldı

AYHAN FİDAN

KTSO ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 30 kursiyer ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ aldı. Toplam 70 saat süren eğitimleri tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından verildi. KTSO Başkanı Naci Güncü, “Oda olarak bugüne kadar 6 tane Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenledik. Bu eğitimlere katılan 155 kursiyer girişimcilik sertifikalarını aldı. Eğitimleri tamamlayıp işletmesini açan,ilçemizde ekonomi ve istihdama katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitmen Türker Duran da Karacabey Türkiye genelinde girişimcilik eğitimlerini tamamlayıp işyeri açanların sayısının yüzde 5 olduğunu ancak Bursa’da bu sayının yüzde 10’a ulaştığını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X