Yeni girişimciler sertifikalarını aldı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin 6 ve 7.’si tamamlandı.

Yeni girişimciler sertifikalarını aldı

AYHAN FİDAN

KTSO ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 50 kursiyer ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ aldı. Toplam 70 saat süren eğitimlerde girişimcilik, işbirliği geliştirme, pazar araştırmaları, üretim, yönetim planı, finansman planı, gibi konuları kapsayan eğitimleri tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle teslim edildi. 

KTSO Başkanı Naci Güncü, “Her kulvarda marka olmayı hak eden Karacabey için bu girişimci adaylarımızı destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımız, Karacabey’e değer katacak işletmeler açarak istihdama katkı sağlayacaklar” dedi.

Bursa’nın büyük bir girişimcilik potansiyeline sahip bir il olduğunu ifade eden KOSGEB Bursa Hizmet Müdürü Ahmet Akdağ da, “Burada çok başarılı girişimcilerimiz var. Sertifika alan kardeşlerimiz değeri 150 bin TL’ye ulaşan finansman desteğine sahip olacak. Bu finansmanın 50 bin TL’si hibe, 100 bin TL’lik kısmı ise 4,5 yıla varan süre içinde sıfır faizle geri ödenecek” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X