Yeni hastane gün sayıyor

İlçede yapımı tamamlanmak üzere olan Orhangazi Devlet Hastanesi nisan ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Yeni hastane gün sayıyor

Hastanedeki çalışmaları yerinde inceleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, yeni hastanenin yakın bir zaman içerisinde hizmete gireceğini söyledi. Dr. Akan, ‘Gelinen süreçte hastanemizin inşaatının yüzde 95’lik kısmının tamamlandığını görüyoruz. Modern mimarisiyle Orhangazili vatandaşlarımıza hizmet edecek hastanemizde son rötuşlar yapılıyor. Kaba ve ince inşaat çalışmaları sonar erdi. Hastanemiz en kısa zamanda eski devlet hastanesinin yerine hizmet vermeye başlayacaktır’ dedi. 

YÜKSEK TEKNOLOJİ

Hastanenin güçlendirilmiş ilçe devlet hastanesi konseptiyle yapıldığının altını çizen Dr. Akan, ‘Hastanemiz yüksek teknoloji ile deprem yönetmeliklerine uygun olarak yapılıyor. Hastanemizin inşası tamamlandığında Orhangazili vatandaşlarımız merkezde bulunan hastanelere gelmelerine gerek kalmadan kendi ilçelerinde tedavi hizmeti alabilecek’ şeklinde konuştu. 

75 YATAKLI OLACAK 

Hastanenin 13 bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacağının bilgisini veren Dr. Akan, ‘Hastanemiz toplamda 75 yatak kapasitesine sahip olacak. İçerisindeki 4 ameliyathane, 25 poliklinik odası ile birlikte Orhangazililere hizmet verecek’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X