Yeni hocayla çıkış yakalarım

Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamadığını belirten Sercan Yıldırım, ‘Kendimi kanıtlamak istiyorum. Bursaspor yeni yapılanmayla iyi bir yola girecek’ diye konuştu.

Yeni hocayla çıkış yakalarım

Bursaspor’da istenileni veremeyen isimlerin başında gelen Sercan Yıldırım, yeni teknik direktörle çıkışa geçmek istediğini söyledi.

Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamadığını ifade eden tecrübeli futbolcu ‘Çok az süre aldım. Bu konuda üzgünüm. Bizler profesyoneliz. Ben oynadıkça daha iyi olan bir futbolcuyum. Goller atmak ve asistler yapma amacındayım. Yeni hocamıza kendimiz kanıtlamak istiyorum. Bursaspor yeni yapılanmayla iyi bir yola girecek.’ diye konuştu.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Başakşehir ve Fenerbahçe maçları için de konuşan Sercan ‘Rakip kim olursa olsun farketmez. Geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Adanaspor geldi bizi kendi sahamızda mağlup etti. Önemli olan sahada neler yapabileceğimiz. Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Başakşehir karşısında alacağımız iyi bir skorla olumsuz hava olumluya döner. Bunu yapabiliriz. Kendimize güveniyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X