Yeni huzurevi açılış için gün sayıyor

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yeniceköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni huzurevinin ocak ayı itibarıyla hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Yeni huzurevi açılış için gün sayıyor

İnegöl Belediyesi’nin son teknoloji ve modern bir mimari ile 2 buçuk milyon TL’ye mal ederek hayata geçirdiği yeni huzurevi binası, açılış için gün sayıyor. 

Yeniceköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve iç tefrişatının sürdüğü binada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi alarak tüm oda ve diğer alanları inceledi. Aktaş, “Rahmetli Fatma Göztepe’nin adını taşıyan ve Göztepe Ailesi’nin 1 milyon TL destek verdiği, toplamda da 2 buçuk milyon TL’ye mal olan yeni huzurevi ve aşevi binamızı 1-1 buçuk ay gibi bir zaman içerisinde açacağız. Artık son rötuşları yapıyoruz. Mobilya ve iç tefrişatı, içerideki bazı eksikleri tamamlanıp, ocak ayı ortalarında bakanlı bir açılış planlıyoruz” dedi.

HEM ZORUNLULUK HEM İHTİYAÇTI

Huzurevinin yeni binaya taşınmasının bir ihtiyaç ve zorunluluk olduğunu ifade eden Aktaş, “Bu dönüşüm hem bir zorunluluk hem de bir ihtiyaçtı. Yaklaşık 40 yıldır hizmet eden bir huzurevi binamız vardı. O günkü teknoloji ile yapılmış ve artık ömrünü yitirmişti. Beraberinde eski hastane alanındaki belediye binası ve çevre düzenlemesi çalışmasının zorunluluğundan dolayı bu değişim ve dönüşüm kaçınılmaz bir gerçekti. İki ihtiyacı bir araya getirerek burada güzel bir iş çıkardık” diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çevre düzenlemeleri ile birlikte özellikle İnegöl şehir merkezinden daha yüksek rakımda yer alması nedeniyle huzurevi sakinleri için çok kaliteli bir mekan olacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X