Yeni iddialar

Bursaspor’un gündemine giren son isimler Tomas Rosicky, Yannick Sagbo ve Fernando Cavenaghi oldu.

Yeni iddialar

Transferde somut adımlar atması beklenen Bursaspor’un gündemine yeni isimler girdi. Arsenal’in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Tomas Rosicky, Hull City’nin Fildişili forveti Yannick Sagbo ve en son River Plate’de forma giyen Fernando Cavenaghi’yle yeşil beyazlıların ilgilendiği iddia edildi. İngiltere’den Mirror gazetesinin haberine göre geçtiğimiz sezon 24 resmi maçta 3 gol ve 2 asistlik performansla oynayan Tomas Rosicky’in 1 yıl daha sözleşmesinin bulunmasına rağmen İngiliz kulübünün uygun şartlar oluşursa ayrılmasına için izin verebileceğinden bahsedildi. 

BONSERVİSİ ELİNDE

Fransız spor portalı FootMercato’ya göre ise Yannick Sagbo, yeşil beyazlı formaya yakın. Geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Wolverhampton’da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki golcü, bu sezon H.City’de oynadığı 13 resmi lig maçında gol atma başarısı gösteremedi. Haberde, Bursaspor’un Afrikalı oyuncuyu almak için Montpellier ve Panathinaikos kulüpleri ile yarıştığı iddia edildi. Yannick Sagbo’nun bonservisi elinde bulunuyor. Yine forvette görev yapan ve kariyerinde River Plate, Spartak Moskova, Bordeaux, Internacional , Mallorca ve Villareal gibi takımlarla oynayan Fernando Cavenaghi’de Bursaspor’un ilgilendiği diğer bir isim. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X