Yeni ihracatçılara ihtiyaç var

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa AŞ işbirliğinde düzenlenen ve 5 farklı sanayi sektörünü buluşturan ‘Bursa Endüstri Zirvesi’, Ticari Safari Projesi’nin yeni organizasyonuna da ev sahipliği yaptı.

Yeni ihracatçılara ihtiyaç var

250’ye yakın yabancı iş adamını Bursalı firmalarla buluşturan organizasyon, firmaların küresel arenada yeni iş ağları kurmasını sağladı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bursa’nın her alanda büyümesi ve kalkınması için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Katma değer oluşturmada en önemli sektörler arasında yer alan makine sektöründe yeni ihracatçılara ihtiyaç olduğunu belirten Şener, ”Makine sektörü ekonomimizin temel direkleri arasında yer alıyor. İhracatımızda yüzde 10’luk bir paya sahip olan sektörün rekabet gücünü daha da artırabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Endüstri Zirvemiz ve bu kapsamda düzenlemiş olduğumuz alım heyetleri organizasyonu, firmalarımızın uluslararası pazarlardaki etkinliğini daha da arttırarak ekonomimizin büyümesini hızlandıracaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X