Yeni imajı olay oldu!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, ensesini kazıttı. Güzel oyuncu yeni imajıyla Cihangir’de objektiflere takıldı

Yeni imajı olay oldu!

26 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü, yeni imajıyla Cihangir’de objektiflere takıldı.

,1t8xechr_kknouoldujira.jpg

Bir erkek arkadaşıyla kafede sohbet eden güzel oyuncu, ensesini kazıtıp saçlarını topuz yaptığı yeni imajıyla görenleri şaşırttı.

Ergüçlü, Onur Ünlü ve aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine gerildi.

,z-nxouzcxe2pja57zv0hla.jpg

“Bu konu hakkında kesinlikle konuşmak istemiyorum. Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum” diyen ünlü oyuncu, konuyu değiştirdi.

Ergüçlü “Saçımı kestirdim, onu sorun. Yakışmamış mı, rol için kestirdim” dedi.

,qmuyip3rvkkur4-_iegoaa.jpg

Hazar Ergüçlü, başrollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Kurtuluş ile paylaştığı Netflıx’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector’da (Muhafız/ Koruyucu) rol alacak.

Ancak Ergüçlü’nün yeni imajını çekimleri daha önce başlayan The Protector için mi değiştirdiği yoksa başka bir proje için mi tercih ettiği bilinmiyor.

,x94dx03bjk6vuggvto4jqw.jpg

DİZİNİN KONUSU

Dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüvenini anlatıyor. Hikayenin başında Doğu ve Batı’nın birleştiği 15 milyonluk şehirde sıradan bir genç olarak hayatını sürdüren Hakan kahraman olmaktan çok uzaktır. Ancak şehrinin tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altında olduğunu öğrendiğinde onları durdurmaktan başka çaresi kalmaz. Hem henüz hazır olmadığı hem de kabul etmek istemediği bir görevle karşı karşıya olan Hakan, kaderindeki son muhafız olma vazifesini yerine getirebilecek mi?

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X