Yeni imar alanında altyapı çalışması

Karacabey Belediyesi daha önce fabrika ve sanayi depolama imar alanı olarak belirlenen yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgede altyapı çalışmalarını başlatırken, Belediye Başkanı Ali Özkan, mevcut bölgeyi modern bir yatırım alanı haline d

Yeni imar alanında altyapı çalışması

Özkan, yeni devlet hastanesi ile Trakya Birlik arasında fabrika ve sanayi depolama imar alanı olarak belirlenen bölgenin, kısa sürede ekonomiye can katacak bir hale dönüştürüleceğini kaydetti.

Başkan Ali Özkan, “Belirlenen bölgeyi ekonomimize kazandırmak için ‘Yeni İmar Planı’ çerçevesinde yol açma, düzenleme ve malzeme serilme işlemlerine başladık. Bu çalışmaların ardından, belirlenen alanda kanalizasyon ve içme suyu şebeke çalışmalarını da yürüteceğiz. 8 kamyon, dozer, greyder ve yükleyicilerle bu bölgede 70 santimetreye varan yükseltme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yürütülen alt yapı çalışmaları ile imar alanını tarla konumundan, modern bir yatırım bölgesi haline getiriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X