Yeni İmar Yönetmeliği müteahhitlere anlatıldı

Karacabey’de 2017 yılı Temmuz ayında yürürlüğe konacak ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’nin getirdiği önemli değişiklikler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da hazır bulunduğu toplantı ile sektör temsilcileri ve inşaat müteahhitlerine tanıtıldı.

Yeni İmar Yönetmeliği müteahhitlere anlatıldı

Konu, belediyenin düzenlediği toplantı ile müteahhit, proje müellifi, fenni mesul ve yapı denetim şirketleri yetkilileri ile paylaşıldı. Karacabey Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü teknik personelince gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında gerçekleştirilen sunumda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği’ndeki değişiklikler ve getirdiği yenilikler ele alındı.

Toplantıda, inşaat sektör temsilcilerinin inşaat yapım aşamasında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, sektör temsilcilerine, 5 Şubat 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak 1 Ocak 2017 yürürlüğe girmesi beklenen söz konusu yönetmeliğin, Temmuz 2017’ye kadar uzatıldığı bilgisi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X