Yeni Karaman mutlu bitirdi: 3-1

Mavi beyazlılar, alt sıralarda yer alan rakibi Bursa Güvenspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle rahat devirerek ligi 6. sırada noktaladı.

Yeni Karaman mutlu bitirdi: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-13 Elit Yaş Ligi 1. Grup’ta dün oynanan son hafta maçında Yeni Karamanspor, Bursa Güvenspor’u 3-1 mağlup etti. İlk yarısı golsüz geçilen maçın ikinci yarısnda bambaşka bir kimliğe bürünen mavi beyazlıların golleri 36 ve 44. dakikalarda Berat ile 49’da Ali’den geldi. Bursa Güvenspor’un tek golünü ise 37’de Erdinç attı. Bu sonuçla Yeni Karaman puanını 21 yaparak ligi 6. sırada bitirdi. Güvenspor ise 7 puanla son sırada kalarak Klasman’a düştü.

 

SAHA: Atıcılar-2

HAKEM: Gökhan Çelik (***)

GOLLER: Dk.36-44 Berat, Dk.49 Ali (Y.Karaman), Dk.37 Erdinç (B.Güven)

YENİ KARAMANSPOR: Ahmet (**), Emirhan (**), Hakan (**), Tolga (***), Muhammet (**), Eren (***), Ramazan (**), Alperen (**), Mehmet (**), Berat (***), Ali (***)

BURSA GÜVENSPOR: Ahmet (*), Miraç (*), Ozan (**), Ersin (*), Onurhan (*), Emre (**), Tahir (**), Yasin (*), Erdinç (**), Ömer (*), Harun (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X