Yeni konsey başkanları belirlendi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), bünyesinde gerçekleşen değişim sonrasında ilk seçimli İş Konseyleri Genel Kurul Toplantıları’nı İstanbul’da düzenledi.

Yeni konsey başkanları belirlendi

Toplantılarda kurulun, 123’ü ülke bazlı, 5’i sektörel ve 1’i özel amaçlı 129 iş konseyinin yürütme kurulu başkanları ve üyeleri seçildi. Asya Pasifik İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Murat Kolbaşı, Amerika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Aykut Eken, Avrupa İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın, Avrasya İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tuncay Özilhan, Ortadoğu ve Körfez İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Rona Yırcalı oldu.

BİR DAKİKA KAYBEDEMEYİZ

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, iş konseyi başkanlarının, daha önce yapılan strateji çalışmalarıyla oluşan yol haritasını rehber edinerek DEİK faaliyetlerini yürüteceğini vurgulayarak, şunları da kaydetti: ”Bu haritaya göre iş konseylerimiz çalışmalarını networking, bilgi sağlama, strateji geliştirme ekseninde ve hep beraber belirlenen hedeflerle bunlara bağlı kriterler doğrultusunda gerçekleştirecek. Kim başkan olmaya adaysa bütün bu kriterleri dikkate alarak çalışmak zorunda olduğunu biliyor ve ona göre göreve talip oluyor. Hiçbirimizin kaybedecek 1 dakika dahi vakti yok. Hepimiz ülke hizmetinde var gücümüzle çalışmalıyız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X