Yeni kraliçe Nurgül

Güney Amerika’nın yeni kraliçesi Nurgül Yeşilçay oldu. Rol aldığı ‘Paramparça’ dizisiyle ortalığı kasıp kavuran oyuncu, Şili, Peru, Arjantin ve Brezilyalı televizyoncuların kıskacında.

Yeni kraliçe Nurgül

TALEPLERE CEVAP VEREMİYOR

Nur­gül Ye­şil­çay, ‘Bin­bir Ge­ce­’ di­zi­siy­le şöh­re­ti­ni Şi­li ve Bre­zil­ya gi­bi Gü­ney Ame­ri­ka ül­ke­le­ri­ne ta­şı­yan Ber­gü­zar Ko­re­l’­in tah­tı­nı sal­la­dı. ‘Pa­ram­par­ça’ ad­lı di­ziy­le dün­ya­nın dört bir ya­nın­da bü­yük il­gi gö­ren Ye­şil­çay, Şi­li, Ar­jan­tin, Pe­ru ve Bre­zil­ya­’nın ye­ni göz­de­si ol­du. Özel­lik­le Şi­li ve Ar­jan­tin medyasında rö­por­taj ta­le­bi alan oyun­cu, yo­ğun tem­po­ ne­de­niy­le he­nüz ta­lep­le­re ya­nıt ve­re­me­di.

OĞLUYLA TATİLE ÇIKACAK

Haf­ta­nın 6 gü­nü ge­ce-gün­düz ça­lış­tı­ğı için spo­ru bı­rak­mak zo­run­da kal­an ünlü oyuncu, yo­ğun ça­lış­ma tem­po­su sayesinde for­mu­nu ko­ru­yor. Ye­şil­çay, yaz ay­la­rı için bir­çok si­ne­ma fil­mi tek­li­fi al­ma­sı­na rağ­men, di­zi çe­kim­le­ri bi­ter bit­mez oğ­lu Os­man Ne­jat’la bir­lik­te ta­ti­le çı­ka­cak. Ün­lü oyun­cu ha­zi­ran­dan ey­lül ayı­na ka­dar 3 ay boyunca dinlenip yeni sezon için enerji depolayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X