Yeni lider Yenişehir: 3-1

Emekspor’u Halil, Serhat ve Mevdudi’nin golüyle geçen sarı lacivertliler,zirvenin sahibi oldu.

Yeni lider Yenişehir: 3-1

Gürhan ADANA

Süper Amatör Küme play off grubunda Yenişehir Belediyespor, Emekspor’u 3-1 mağlup etti. Demirtaş Sahasında maçta, sarı lacivertliler üstün bir oyun sergiledi. 2.dakikada Halil, Yenişehir Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını da daha arttıran sarı lacivertliler, 33’de Serhat farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarının son dakikasında ise Emekspor’dan Canpolat ilk yarının skorunu belli etti: 2-1. İkinci yarıda ilk 10 dakika Emekspor beraberlik için bastırırken, ardından oyunda dengeyi kuran Yenişehir Belediyespor 70.dakikada Mevdudi’nin golüyle 3-1 öne geçti ve mücadele bu sonuçla tamamlandı. 

SAHA: Demirtaş

HAKEMLER: Hakan Yemişken (***) Turgut Özkasapoğlu (***) Melih Uslu (***)

YENİŞEHİR BELEDİYE: Anıl (***) M.Can (***) (Dk. 58 Eren **) İbrahim Bayrak (***) Mustafa (***) Volkan (***) İbrahim (***) Serhat (****) Erdal (***) Halil (***) Zafer (***) Mevdudi (***)

EMEKSPOR: İsmail (**) Yusuf (**) Recep (**) Mehmet (**) Şevki (**) Mehmet Kurt (**) Emre Demirci (**) Resul (**) Can Polat (***) Feyyaz (**) Gürkan (**)

GOLLER: Dk. 2 Halil, Dk. 33 Serhat, Dk. 70 Mevdudi (Yenişehir B.) Dk.45 Can Polat (Emekspor) 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X