Yeni mahallelerde eksikler gideriliyor

İnegöl`de mahalle olan yerleşim birimlerinin eksikleri birer birer tamamlanıyor. Çeltikçi Mahallesi`nde yapımı tamamlanan park hizmete açıldı.

Yeni mahallelerde eksikler gideriliyor
SADULLAH ORGAN
 
600 metrekare üzerindeki park 200 metre sert zemin, 150 metrekare çocuk oyun alanı, 250 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Kum zeminden oluşan parkta tek kuleli oyun grubu, bağımsız salıncak ve tahterevalli bulunuyor. Park 30 bin liraya maloldu.
Şehri rahatlatacak dinlenme mekânları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabasında olduklarını ifade eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, 1 Nisan 2014 itibarı ile yeni mahallelerin eksiklerinin, öncelik ve önem sırasına göre belli bir plan ve bütçe dâhilinde giderilmeye başlandığını söyledi.
 
SADECE BİRİ KALDI
 
Altyapı ve üst yapı gibi hayati önem taşıyan hizmetlerin yanında sosyal hizmet alanında da yeni mahalleleri merkez mahallelerimiz kadar önemsediklerini belirten Yiğit, “Bu kapsamda çocuk parkı olmayan 12 yeni mahallemize çocuk oyun alanı oluşturmaya başladık. Parkların yapımında önceliğimizin parkı olmayan mahallelerimiz olduğunu özellikle hatırlatmak isterim. Bu kapsamda yapılması planlanan 12 adet çocuk parkından, 11 tanesini bugün itibarı ile tamamladık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X