Yeni mahallelerde hizmet atağı

Havaların ısınmasıyla mahalle statüsüne kavuşan yerleşim birimlerinde hizmet atağına kalkacaklarını belirten Türkyılmaz, hayallerin gerçek olacağını söyledi.

Yeni mahallelerde hizmet atağı

ÖMER BİLİK

Eğerce ve Çayönü Mahalleleri’nde incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, önümüzdeki aylarda Mudanya Belediyesi’nin hizmetlerinin fark edileceğini ifade etti. Havaların ısınmasıyla hizmet atağına kalkacaklarını dile getiren Türkyılmaz, yakında hayallerin gerçek olacağını ifade etti. Eğerce sahillerinin Mudanya’nın en güzel bölgelerinden biri olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, “Bizlerin hayalleri, onların düşüncelerinin aynı olduğunu gördük. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için proje çalışmaları yapacağız” dedi. 

YAZA YETİŞECEK

Projeleri gelecek yaz aylarına yetiştirerek hizmete sunmak istediklerini belirten Başkan Türkyılmaz, “İlgili müdürlerimiz ve ekipmanlarımız ile yeniden bu bölgelerimizi ziyaret ederek, proje demokrasisi ile çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Birlikte karar vererek, en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.

ÇAYÖNÜ’NE MEYDAN

Eğerce’den sonra Çayönü Mahallesi’ni ziyaret eden Hayri Türkyılmaz, mahalle muhtarı Zeki Karadeniz ve vatandaşları dinledi. Gelecek yaz aylarına projeleri yetiştirerek, hizmete sunmak istediklerinin altını çizen Türkyılmaz, meydan düzenlemesi, atıl olan binalar, Atatürk büstü ve etüt merkezi gibi istekleri dinleyen Türkyılmaz, en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarının altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X