Yeni Mahalle’ye iki dönümlük yaşam alanı

İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni Mahalle’de 2 bin metrekare alan üzerinde projelendirdiği ve içerisinde çocuk oyun alanından fitness alanına, yürüyüş yolundan oturma alanlarına kadar çeşitli bölümlerin yer aldığı çalışmayı tamamladı.

Yeni Mahalle’ye iki dönümlük yaşam alanı

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Alper Taban, “Proje uygulama alanında 260 metrekarelik bir çocuk oyun alanı var. 100 metrekarelik fitness alanı, 500 metrekarelik yeşil alan, 167 metrekarelik yürüyüş alanı mevcut. Bu da aslında sağlıklı bir yaşam için önemli bir konu.

Yürüyüşlerimizi de burada gerçekleştirebiliriz. Bu alanda hiç ağaç yok iken 56 tane ağaç yeşerip büyüyecek ve gölgesinde keyifli vakitler geçirilebilecek. Zeminde dökme kauçuk dediğimiz bütünsel bir uygulama yapıyoruz. Yine burada sert zemin uygulaması yaptık, beraberinde ahşap pergole ve etrafında da güvenli bir alan oluşturabilmek için renkli tel panel çit uygulaması yapıldı. Projenin bedeli yaklaşık 200 bin TL” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban, bölgenin korunması ve temiz tutulması konusunda gaydet gösterilmesini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X