Yeni Mazda CX-3 İnallar’da

İnallar yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, 1.5 litre SKY-D, manuel ve otomatik vites, 4×2 ve 4×4 seçenekleri ile sunulan Mazda CX-3’ün satış fiyatı 75 bin 800 liradan başlıyor.

Yeni Mazda CX-3 İnallar’da

Yetkililer, 4×4 otomatik vites modelinin fiyat etiketinin ise 83 bin 500 lira olduğunu belirtiyor. Açıklamada, ”Kompakt crossover  Mazda CX-3, benzersiz ve şık Kodo tasarımı ile yenilikçi ve ödüllü skyactıv teknolojisini, yaşam tarzınıza uyacak şekilde konfor ve kullanışlılık ile birleştiriyor. skyactıv teknolojisi sayesinde, otomobilin olağanüstü performansından ödün vermeksizin yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerleri sunuluyor. Yenilikçi MZD Connect ile tüm müzik, telefon, uydu, navigasyon ve otomobil ayarlarının kontrolü parmaklarınızın ucunda yer alıyor. Geliştirilmiş i-actıvsense güvenlik özellikleri de Mazda CX-3’ü, yolculuklarda maksimum güvenli hale getiriyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X