Yeni mi aklın başına geldi?

Başkan Recep Bölükbaşı, kendisini eleştiren Şenol Güneş’e sert çıktı.

Yeni mi aklın başına geldi?

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, “Aşağı yukarı 45 yıldır bu futbolun içindeyim. Bir tane oyuncu desin ki ‘Benim aklımı karıştırdı’, ben o adamın alnını karışlarım. Başkan, hoca veya futbolcu olursunuz ama adam olmak çok daha önemlidir” sözlerine sert çıktı. Bölükbaşı şunları söyledi: “Şenol Güneş’in oyuncularımızın aklını karıştırdığı şeklindeki iddialar benim değil, spor medyasının iddialarıdır. Oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi?”

BİR KEZ DAHA ANLADIK!

“Bursaspor’u çalıştırırken Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili konuşmaktan çekinmeyen biri için, sözleşmesi devam eden oyunculara ahlaksız teklifler yapılması üzerinde konuşmaya değer bir konu değil mi merak ediyorum. Açıklamalarında katıldığım tek husus, adamlıkla ilgili sözleridir. Son dönemdeki olaylar, Türkiye’de herkesin herşey olabileceğini ama herkesin adam olamayacağını gösteriyor. En azından bu meselede birbirimizi anladığımızı düşünüyorum. Bizdeyken,  futbol federasyonunu İstanbul’un kirli havasından kurtarıp, Uludağ’ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X