Yeni nesil yazarkasa için kritik uyarı

Önümüzdeki 9 ay içinde yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara geçiş zorunluluğu olan işyerlerinde yazarkasaların sorunsuz ve kesintisiz olarak çalıştırılmasından üretici firmalar sorumlu olacak.

Yeni nesil yazarkasa için kritik uyarı

Bu noktada, bilgisayar bağlantılı yazarkasa sektörünün yüzde 50’sini elinde bulunduran POS AŞ’den önemli bir uyarı geldi.

POS AŞ Genel Müdürü Feridun Yuğaç, yeni nesil ödeme kaydedici cihaz seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken unsurların uzun ömürlülük ve uygun maliyet olduğunu söyledi. 

Yeni yasal düzenlemede ödeme kaydedici cihazların değişim süresinin 10 yıl ile sınırlandığını hatırlatan Yuğaç, “Cihazın uzun ömrü, donanım kalitesine işaret eder. Kimi cihazın rulosu az ya da fazla olabilir, kimi cihaz yüksek donanımlı gibi görünürken iki yılda ömrünü tamamlayabilir. Biz müşterilerimize 10 yıl boyunca ilk günkü kadar hızlı ve güvenli çalışan cihazlar sunuyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X