Yeni okul eğitime hazır

İşadamı Hüseyin Özdilek tarafından yaptırılan 24 derslikli Cevdet ve Aynur Mayruk İmam Hatip Kız Ortaokulu ve İmam Hatip Kız Lisesi tamamlandı.

Yeni okul eğitime hazır

CEMAL KIRGIZ

Okulun temeli 16 Mart 2015 tarihinde atılarak 6 ay dolmadan tamamlanan ve hem ortaokul hem de lise olarak hizmet verecek olan okul inşaatı, çevre düzenleme çalışmaları sonrasında tamamlanacak. Yeni eğitim ve öğretim yılında açılacak olan okulda laboratuvar, spor salonu, kütüphane, bilgisayar odaları, sosyal eğitim alanları gibi bölümler bulunuyor. Arapça ve İngilizce olarak iki ayrı yabancı dilde eğitim ve öğretim verecek olan okulda kayıtların devam ettiği bildirildi.

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Cevdet ve Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Okulu’nun bahçe düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okul bahçesi ve çevresine çeşitli çiçekler dikiliyor. Çevre düzenleme çalışmalarının önümüzdeki hafta içinde tamamlanacağı açıklandı. Gemlik Belediyesi özel sektör işbirliğiyle ilçeye son 4 yıl içinde 7 okul kazandırıldı. İl Özel İdare’nin yaptığı okulun yanı sıra devlet tarafından yapımı başlayacak olan GTSO Gazi İlköğretim ikinci okul binası inşaatı ile ilçedeki yeni okul sayısı böylece 9’a çıkmış olacak.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X