Yeni popçulara tahammül yok

Pop müziğin yeni seslerinden Nazlı, eski sanatçıların arkalarından gelen jenerasyonun başarılı olmaması için tüm güçlerini kullandıklarını iddia etti.

Yeni popçulara tahammül yok

ÇOK DARBE ALDIM

Serdar Ortaç desteğiyle başladığı müzik yolculuğunda varolma savaşı veren Nazlı, eski meslektaşlarını tarafından engellendiğini iddia etti. Yalnızca kendisinin değil yeni ve başarılı tüm popçulara eskiler tarafından geçit verilmediğin belirten Nazlı, ‘Yaşı geçmiş ve belli noktaya gelmiş bazı kişilerin yeni isimlere tahammülü yok. Biz yükselmeyelim diye köşeleri tutup, geçit vermemek için bütün güçlerini kullanıyorlar. Birebir çalışıp güvendiğim, abi, kardeş, dost yerine koyduğum birkaç kişiden de ciddi darbeler aldım’ dedi.

YOKLUĞUNU HİSSETMİYORUM

Özel hayatıyla ilgil de samimi açıklamalarda bulunan Nazlı, uzun süredir kalbinin boş olduğunu belirtti. Aşkı şarkılarında yaşadığını dile getiren Nazlı, ‘Ben ailemle, dostlarımla, işimle o kadar tamamım ki, aşkın yokluğunu hissettiğim söylenemez. Şarkılarımda, sahnede yaşıyorum zaten aşka dair bir çok hissi… Uzun zamandır hayatımda kimse yok, aşk kısmet işi tabii, insanı ne zaman yakalayacağı belli olmaz’ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X