‘Yeni projelerle yönetime talibiz’

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 2016 Haziran ayında yapılacak seçimlerine hazırlanan Bursa Çağdaş Muhasebeciler Grubu Aday adayı Erdinç Doğan, Grup üyelerinin yoğun katılımı ile “Söyleşi ve Tanıtım” etkinliği Atatürk Kongre ve Kültür Me

‘Yeni projelerle yönetime talibiz’

Üyelerin sorunlarının çözümünde birlikte çalışmanın önemine dikkat çeken Doğan, “Alınacak ana kararlarda mutlaka üyenin katılımı sağlayacaklarını” söyledi.

Geçmiş dönemlerde de Odaya birçok hizmetleri olduğunu ifade eden Doğan, Yeni dönemde de tecrübeli ve yenilenen kadrolarla, Yeni projelerle Mesleğe ve Meslektaşa hizmet etmek için Yönetime talip olduklarını söyledi.

Mesleğin vesayet, Meslektaşın  ise ağır  iş yükü altında her geçen gün kan kaybettiğini söyleyen Doğan, bu gidişata razı olamayacaklarının altını çizdi.

Saygın Meslektaş, Saygın Oda ve Saygın Örgüt Sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Doğan ,tüm ağır sorunlarla mücadeleye hazır olduklarını, Sorunların çözümü için Türmob ve Meclisi adres gösterdi.

Sadece Bursa’yla sınırlı bir hareket tarzı, “TÜRMOB’a  ve hatta Meclis’e” yansımadan gereken karşılığı bulamayacaktır diye konuşan Doğan,

Yönetime geldiklerinde , “Meslektaşlara yeni Mesleki alanlar yaratmak ve Mesleğin İcrasında Ortaklık Modeli”  dönemini başlatacaklarını ifade ederek, yapılacak ön seçimde Meslektaşlarından destek istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X