Yeni sektöre adım atıyor!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu dizilerden kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. İmirzalioğlu’nun yeni hedefi ise yiyecek içecek sektörü.

Yeni sektöre adım atıyor!

Milliyet Gazetesi’nden Emrah Akçaay’ın haberine göre, oyunculuktan kazandığı parayı gayrimenkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu, cihangir’de kafe açmaya hazırlanıyor. ‘Karadayı’ dizisinin ‘Mahir’i İmirzalıoğlu, rol arkadaşı Bergüzar Korel’in kurabiye dükkanı açmak için kolları sıvamasını örnek alarak yeni bir sektöre el atıyor. Firuzağa Mahallesi’nde yer satın alan oyuncu, önümüzdeki aylarda kafesini hizmete açacak.

 

Daha önce de Cihangir’de tarihi bir binayı satın alıp restore ettiren ve butik otel yapmaya karar veren İmirzalıoğlu’nun tüm servetini abisi Derviş İmirzalıoğlu’nun üzerine yaptığı söyleniyor. Oyuncunun, satın aldığı yeni dükkanın tapusunu da abisinin adına yaptığı konuşuluyor. Kafeyi ise oyuncunun yeğenleri işletecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X