Yeni sezonu planladılar

Okul Sporları Koordinasyon toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yeni sezonu planladılar

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Okul Sporlarında zirveye çıkan Bursa’da, kazanılan başarılarda önemli payı olan yaklaşık 500 beden eğitimi öğretmeninin katılımıyla 2016-2017 yılı koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’yle ortaklaşa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Gültekin ve Okul Sporları Şube Müdürü Fedai Din, il spor temsilcileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Okul Sporları Koordinasyon toplantısında biraraya geldiği beden eğitimi öğretmenlerine Bursa’nın okul sporlarında lokomotif il olmasında göstermiş oldukları gayretten ve çalışmalarında dolayı teşekkür etti.

Bursa’nın birçok vizyon tesise kavuştuğunu kaydeden Şahin, “Sporun gücü ve önemi her geçen gün artıyor. Bizler de Bursa’da sporun daha geniş kitlelere ulaşması için sizlerle birlikte önemli çalışmalar yürütüyoruz ve birçok ulusal ve uluslararası müsabakaya ev sahipliği yapıyoruz. Bunların yanında da Bursa birçok vizyon spor tesisine kavuştu” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleymen Şahin ile Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Gültekin tarafından Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği eski başkanı Saip Aytuğ’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X