Yeni tarih belli oldu… İşte Bursaspor’un topbaşı zamanı…

Yeşil beyazlıların, 2 Nisan perşembe günü toplanıp antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

Yeni tarih belli oldu… İşte Bursaspor’un topbaşı zamanı…

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronovirüs salgını sonrasında birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de liglerin ertelenmesinin ardından çalışmalara ara veren Bursaspor’da futbolcular, antrenmanlarını bireysel olarak sürdürürken, yeşil beyazlıların 2 Nisan’da toplanacağı açıklandı. 19 Mart’ta futbol dahil Türkiye’deki tüm liglerin ertelenme kararı alınmasının ardından ilk olarak 24 Mart’ta çalışmalara yeniden başlayacağı açıklanan ancak salgın tehlikesini sürmesi nedeniyle futbolculara tekrar izin verilirken, Bursaspor’un antrenmanlarına 2 Nisan Perşembe günü start vereceği öğrenildi.

BİLGİ VERİYORLAR
Bu süreye kadar futbolcuların bireysel antrenmanlara devam edeceği öğrenildi. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve yardımcılarının verdiği programı uygulayan futbolcular, çalışmalar hakkında teknik heyeti de bilgilendiriyor. Teknik ekip, futbolculara fiziksel güçlerini korumaları konusunda uyarıda bulunurken, yeşil beyazlıları bu süreci en az zararla atlamaları için gerekli desteği verdikleri öğrenildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X