Yeni trendlere ayak uydurmak şart

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Nurcan Özdemir, kadın girişimcilerin hızla değişen ve gelişen dünyada yeni trendlere ayak uydurmasının şart olduğunu söyledi.

Yeni trendlere ayak uydurmak şart

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa KGK, ‘B2B İşbirliği Güç Birliği İş Günleri Fuarı’nda Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) destekçisi oldu. Bursalı girişimci kadınları, pek çok şirketle verimli işbirliklerine imza atmak için bir araya getiren etkinlikte inşaattan tekstile, turizmden sağlığa kadar pek çok farklı sektörden kadın girişimci hazır bulundu. 

TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, burada konuşmasında, kadın girişimcilerin hızla değişen ve gelişen dünyada yeni trendlere ayak uydurmasının şart olduğunu söyledi. KGK olarak, girişimci kadınlara yarar sağlayacak her türlü projede yer alamaya devam edeceklerini ifade eden Özdemir, “Bu etkinlik sayesinde kadın girişimcilerimiz birbirlerini ve yaptıkları işleri daha iyi tanıyarak ticaretini daha da ilerletiyor” dedi.

BURSA’NIN GÜCÜ

KAGİDER Başkanı Sanem Oktar, Türkiye’deki tüm kadınları kapsayacak projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Bursalı kadın girişimcilerin gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından izliyoruz. Bursa’nın kadın girişimcilik gücünün, potansiyelinin farkındayız” diye konuştu. Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı İpek Yalçın da, ‘İşbirliği güç birliği adı ile girişimci ve profesyonel iş kadınlarını aynı çatı altında buluşturmak hedeflerimiz için çok önemlidir. Birlikte çok daha güçlüyüz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X