Yeni, vatandaşı dinledi

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Yüksel Yeni, Kestel’in Soğuksu, Ağlaşan ve Kayacık mahallelerini ziyaret etti.

Yeni, vatandaşı dinledi

Ağlaşan’da  kahvehanede vatandaşlara hitap eden Yeni, “Özellikle elektrik, su ve imar sorunları hakkında çalışmalarımız var. Çözülmesi için Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve devletin yetkili makamları ellerinden gelen gayreti gösteriyor ve bu sorunların bir an önce giderilmesine çalışıyor. Kendi adıma da gezdiğim her yerde bana iletilen sorunları not alıyor ve bir rapor haline getiriyorum. Önümüzdeki hafta Sayın Başbakanımız da Bursa’da olacak. Bu sorunları içeren kendi hazırladığım raporu bizzat Başbakanımıza ileteceğim” şeklinde konuştu.

Bölgede üretim yapan firmaların temsilcileri ile de görüşen Yüksel Yeni, Kestel pazarında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek, geçtiğimiz yıl mahalle statüsüne alınan tüm köylerin sıkıntı ve isteklerinin kayıt altına alındığını ve çözülmesi için tüm yetkili birimlerin, çalışmaları ivedilikle tamamlayacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X