Yeni yıla yeni umutlar

Antalya Belek’te sahaya inen Bursaspor, ligin ikinci yarısı için kolları sıvadı. 2016’ya farklı bir kimlikle girmenin hesaplarını yapan yeşil beyazlıların ilk idmanına 15 futbolcu katıldı, yabancılardan sadece Miroslav Stoch’un yer alması dikkat çekti.

Yeni yıla yeni umutlar

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında beklediğini elde edemeyen ve daha çok krizlerle boğuşan Bursaspor, ikinci devreye umutla bakıyor. Yeşil beyazlılar, Antalya Belek’teki hazırlık kampının startını dün akşam saatlerinde verdi. 8 Ocak tarihine kadar Bellis Hotel’de kamp yapacak olan Timsah’ta ilk antrenmana sadece 15 futbolcu katıldı. Bu çalışmaya yabancı oyunculardan bir tek Miroslav Stoch’un katılması gözlerden kaçmadı.

Toplanıyorlar

Diğer yabancı oyunculardan Tom De Sutter, Hajime Hosogai, Bakaye Traore, Ricardo Faty ve Tomas Necid ise dün geç saatlerde kampa katılırken, Balazs Dzsudzsak, Tomas Sivok, Dany Nounkeu ve İsaac Cuenca’nın ise kadroya bugün dahil olması bekleniyor. Cristobal Jorguera’nın ise pazartesi günü Antalya’ya geleceği açıklandı. Oldukça soğuk bir havada 1 saat süren idmanda yeşil beyazlılar kondisyon ağırlıklı çalıştı.

​Genç isim alınmadı

Yeşil beyazlı oyuncuların oldukça keyifli oluşu ise dikkatlerden kaçmadı. Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kamp dönemine alt yapıdan ve A-2 takımından hiçbir oyuncuyu dahil etmedi. Kadronun içersinde bulunan Mert Örnek ve Kubilay Kanatsızkuş, kampa gelen isimler arasındaydı. Hamza Hoca’nın takımın şuan bulunduğu durumdan dolayı böyle bir karar aldığı  bildirildi.

İki maç var

Bursaspor’un Antalya kampındaki hazırlık maçlarının programı da netleşti. Yeşil beyazlılar, 6 Ocak’ta Osmanlıspor, 8 Ocak’ta ise PTT 1.Lig ekiplerinden Altınordu ile karşılaşacak. Her iki karşılaşmanın da otel sahasında oynanması bekleniyor.

Cemal Hoca terfi etti

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun teknik kadrosuna bir antrenör daha dahil oldu. Yeşil beyazlı kulübün alt yapısında görev yapan Cemal Ayyıldız, kondisyon ve rakip izleme de görev yapacak.

Mert’i tebrik ettiler

Önceki gün İstanbul’da dünya evine giren kaleci Mert Günok’u takım arkadaşları antrenman öncesi tebrik etti. Kaleci antrenörü Metin Mert’in tecrübeli file bekçisine, “Mert nasıl gidiyor evlilik?” diye takılması ise gülüşmelere neden oldu. 

Taraftar yalnız bırakmıyor

Dün Antalya Belek’te sahaya inen Bursaspor’u ilk gününde taraftarlarda yalnız bırakmadı. Ünitimsah Antalya grubundan 3 yeşil beyaz sevdalısı idmanı izledi, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. 

Otel yükünü aldı

Bursaspor’un kamp yaptığı Bellis Otel’de yeşil beyazlılarla birlikte 2 takım daha kamp yapıyor. PTT 1.Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu da aynı oteli paylaşıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X