Yeni yılda en çok arazi kazandıracak

Yatırımcılara ‘araziyi’ öneren Çalımlıoğlu, doğuda Yenişehir’i, batıda ise Karacabey, Mastafakemalpaşa ve Susurluk’u adres gösterdi.

Yeni yılda en çok arazi kazandıracak

Emlak ve gayrimenkul yatırımlarında bireysel hizmetlerin yanı sıra, ulusal ve uluslararası şirketlerin de çözüm ortaklığını yapan Elit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, önerileri ile yatırımcılara büyük kazanç sağladıklarını söyledi.

Çalımloğlu yaptığı açıklamada, İstanbul – İzmir Otoyol projesinin, Bursa’da batı yönünde geçtiği ilk lokasyon olan Karacabey’in, son derece değerli yatırım avantajları sunduğunu belirterek, “Yatırım öngörü ile başlayan bir süreç. Doğru noktada arazi almak, sadece yatırımcıya değil, bölgeye de değer katıyor” dedi. Karacabey’in otoyol projesi ile cazibesi yüksek bir bölge olacağını 2 yıl önce söylediğini hatırlatan Çalımlıoğlu, ”Vatandaşımıza bu bölgeyi yatırım programlarına almalarını önermiştik. O zaman dönümü 6-8 bin lira aralığında değer taşıyan araziler bugün, yerine göre 2-3, hatta 4-5 kat artan rakamlarla alıcı buluyor” diye konuştu.

DAHA DA DEĞERLENECEK

 

2015 ve daha sonraki yıllarda da bölgenin prim yapmaya devam edeceğini savunan Çalımlıoğlu, “Rakamlar daha da yükselecek. Çünkü bu bölgenin konumu İzmir istikameti yönünde ve yeni çevre yolu ile daha çok yatırım aldıkça daha da kıymetlenecek. Karlı yatırım yapmak isteyenlere önerim emlak sektöründe güvenli bir liman olarak niteleyebileceğimiz araziler. 2015’te de arazi en değerli yatırım aracı olacak. Yatırımcılar da bu yönde girişimde bulunmaya başladılar” dedi.

YENİŞEHİR DEĞER KAYBETMEDİ

Harun Çalımlıoğlu, Yenişehir’in değer kaybetmediğini, aksine değerinin daha da arttığını ileri sürerek, ”Batıda ise Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Susurluk bölgesi değerini kat kat artıracak” dedi.   

BÜYÜK BÜTÇE GEREKMİYOR

Harun Çalımlıoğlu, yatırım yapmak için büyük bütçeler gerekmediğinin altını çizerek, “5 veya 100 bin lirası olan da araziye yatırım yapabilir. Biz her bütçeye uygun seçenekler sunuyoruz. Önemli olan doğru lokasyonda, doğru zamanda yatırım yapmak. Ayrıca taksitle ödeme imkânına kadar pek çok seçeneğimiz de var” dedi.

BURSA’NIN YILDIZI PARLIYOR

Karacabey – Kemalpaşa – Susurluk hattının yıldızı yükselen bölgeler arasında bulunduğunu ve İstanbul – İzmir otoyol projesinin tamamlanmasıyla Bursa’nın öneminin artacağını ifade eden Çalımlıoğlu, “Yakın zamanda hayata geçirilecek projelerle şehir tüm dikkatleri üzerine çekecek” dedi.

ŞEHİR ÇOK HIZLI BÜYÜYECEK

”İster kabul edelim, ister etmeyelim; Bursa İstanbul’un arka bahçesi olacak” diyen Çalımlıoğlu, şöyle devam etti: ”Büyüme hızında tüm şehirleri geride bırakacak. Sanayinin gelişimi, artan istihdam oranı ve nüfus yoğunluğu ile Bursa lokomotif kent haline gelecek. Yeni ulaşım aksları ve yatırım planlamaları ile bu durum yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bursa son 5-6 yılda yüzde 150 ile 400 arasında değişen oranlarda değerlendi. Şehrin hem doğusu hem batısı oldukça büyük gelişim ve büyüme gösterdi. Bu inanılmaz büyüme her geçen gün daha da hız kazanarak devam ediyor.”

TÜRKİYE’YE AÇILIYORUZ

Bu yıl Elit Grup olarak Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermeye başlayacaklarını açıklayan Harun Çalımlıoğlu, ”Başta İstanbul olmak üzere Balıkesir, Afyon, Denizli, Kütahya, Konya gibi şehirlerde faaliyet göstereceğiz. ‘Çalımlıoğlu’ imzalı her yatırım kazandıracak. Şu ana kadar belirttiğimiz her bölge zamanında değer kazandı. Bizler sıradan emlak yatırımcısı değiliz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X