Yeni Yıldırım konaklarla gelişiyor

Yıldırım Belediyesi, son 2 ayda üçüncü mahalle konağını Akçağlayan’da hizmete açtı.

Yeni Yıldırım konaklarla gelişiyor

485 bin TL yatırım bedeli ile 860 metrekare alan üzerine inşa edilen ve muhtarlık, sağlık ocağı, çok amaçlı salon ile eğitim odasını bünyesinde barındıran mahalle konağı törenle açıldı.

Açılışa AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.Mahalle konaklarının bölgeler için önemli katkılar sağladığını dile getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğe umutla bakan Yıldırım’ı özlenen duruma getireceğiz. Vaat ettiğimiz projelerden biri olan ve bugün hizmete açtığımız Akçağlayan Mahalle Konağı bunun bir delilidir” dedi.

Akçağlayan Mahalle Konağı’nın insanların kaynaşmasını sağlayacağını ve ‘mahalle kültürü’ne katkı vereceğini söyleyen Başkan Edebali, “Konağımız aynı zamanda bir kültür merkezi olarak kullanılacak. Şehrin gelişimini kültürel birlikteliğimizle gerçekleştireceğiz. Mahalle kültürünü ortaya koyarak insanlarımızın bir arada yaşayarak geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Edebali, “Alt yapı, kentsel gelişim, ulaşım gibi önemli meseleler mevcut. Biz bunları bir bir çözeceğiz. Şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları vatandaşlarımızla birlikte aldığımız kararlarla atıyoruz. Müzmin gözüken sorunlara kalıcı çözümler getireceğiz. Yıldırım’ın var olan potansiyeli ve geçmiş ile geleceğin buluştuğu nokta olması bizlere güç veriyor” ifadelerini kullandı.

Yıldırım’a önemli hizmetlerin çok kısa sürede kazandırıldığını vurgulayan Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise, “Başkanımız kısa zamanda önemli işlere imza attı. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, “Yıldırım, yapılan hizmetlerle her gün gelişiyor, her gün daha da değişiyor. Mahalle konağımızın bölge halkına hayırlı olmasını diliyor, başta Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol mensuplarıyla Akçağlayan Mahalle Konağı’nın açılışını gerçekleştiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, konağı gezerek incelemelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X