Yeni Yıldırım şehit yakınları ve gazilerin yanında

Çanakkale savaşlarındaki emsalsiz mücadele ile güçlü bir Türkiye’nin temellerinin atıldığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çanakkale Zaferi, birlik ve beraberlik ruhu sayesinde yazılan bir destandır” dedi.

Yeni Yıldırım şehit yakınları ve gazilerin yanında

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tarihin yazdığı en önemli ve kutsal olaylardan biri olan Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahramanlık destanı yazan şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” diye konuştu.

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının bu önemli zaferi ortaya çıkardığını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu duygularla yolumuza devam ederek vatanımız için yeni destanlar yazmak hepimizin boynunun borcudur. kendi canları pahasına vatanını savunan gazilerin ve şehit yakınlarının yanında her zaman yer aldık. Türkiye için canını veren şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin sorunlarını çözmek, yanlarında daha etkin bir şekilde yer almak için Şehit Yakınları ve Gaziler Masamızı devreye almıştık. Sadece şehit yakınları ile gazilerimize hizmet veren masamızda değerli emanetlerimizle yakından ilgilenme fırsatı buluyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Masası’yla şehit yakınları ve gazilerin ailelerinin düzenli olarak ziyaret edildiğini belirten Başkan Edebali, “İlçemizde bulunan 95 şehit yakını ve gazimizle bir araya gelerek sorun, istek ve beklentilerini dinledik. Sorunlarına çözümler ürettik. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X