Yeni Yıldırım’dan büyük başarı

Yıldırım Belediyesi, Özel Kalem Dergisi tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde ‘E-Belediyecilik’ alanında birincilik ödülünün sahibi oldu.

Yeni Yıldırım’dan büyük başarı

Belediye hizmetlerini daha hızlı bir hale getirmek için e-belediyecilik alanında önemli atılımlar yapan Yıldırım Belediyesi, Özel Kalem Dergisi tarafından geleneksel olarak yapılan ‘Yerel Yönetim Ödülleri’ E-Belediyecilik kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Ulusal alanda kazanılan ödülün, yaptıkları hizmetler açısından başarılı olmalarının birer yansıması olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bu hizmetimizle bürokratik işlemleri olabildiğince azaltarak hizmet kalitemizi artırdık.Projenin uygulanması ve hayata geçirilmesi konusunda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım’da iş yeri açmak isteyenlerin daha önce birkaç defa belediyeye gelmek zorunda kaldığını belirten Başkan Edebali, “E-Belediye uygulamamızı geliştirerek belediyemizin faaliyetlerine hız kazandırdık.Bu hedefi gerçekleştirmenin sonucunda artık esnafımız ruhsatlarını belediyeye gelmeden internet üzerinden yapabiliyor. Bu hizmetimiz sayesinde ulusal alanda ödüllendirilmek bizim için ayrıca bir mutluluk oldu” diye konuştu.

Belediyeye gelerek işlem yapmanın birçok insan için zorluk anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Edebali, “Bu algıyı kırmak için e-belediye sistemimize entegre ettiğimiz uygulamalarla daha hızlı hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X