Yeni yıldızlar aranıyor

Bordo beyazlı kulübün düzenlediği yaz okulunun 1. dönemi 400 sporcuyla start aldı.

Yeni yıldızlar aranıyor

Spor Toto 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan İnegölspor bir yandan da altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bordo beyazlıların hem yeni yetenekler keşfetmek için hem de ilçedeki öğrencilerin tatil döneminde spor yapmasına olanak sağlaması için düzenlediği yaz okulunda 1. dönem çalışmaları 400 sporcuyla başladı. İnegölspor’un bu yılki yaz spor okulu ‘İnegölspor yıldızlarına ulaşmak istiyor’ sloganıyla düzenleniyor.

1 AY SÜRECEK

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlu İrfan Kaptan, ‘Haftada 3 gün olmak üzere 1 ay süreyle devam edecek. Ondan sonra devam etmek isteyen sporcularımız yine Ağustos ayının başından itibaren çalışmalarımıza devam edebilirler. Bu yıl spor okulları ve akademi gelişim ligleri aynı zamanda kendi amatör yerel liglerde yer alan gelişim ligleri kadrolarında olmak üzere 15 tane antrenör çalışıyor. Dönem içerisinde de bu arkadaşlarımız kendi görevlerinde antrenörlüğe devam ediyorlar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X