Yeni yıldızlar geliyor

Üçüncü dönemine 200 öğrencinin katıldığı Egemen Gençlik ve Spor Kulübü yaz yüzme okulu son mezunlarını da verdi.

Yeni yıldızlar geliyor

RECAİ UYSAL

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Yüzme Okulu’nda çalışmalar tamamlandı. 100. Yıl Mahallesi’nde 5 milyon TL’lik yatırımla kendi tesislerine kavuşan ve lisanslı sporcularına yeni yıldız adayları katmak isteyen kulübün açtığı yaz spor okulunda 3. dönem çalışmaları sona ererken, eğitimlere katılan minikler sertifikalarına kavuştu. İlk 2 dönemde olduğu gibi yine katılımın yüksek olduğu 3. dönemde 200 minik eğitim aldı. 

100 ÖĞRENCİ ALTYAPIYA

4 ayrı grupta haftanın 4 günü yapılan eğitimlerde minikler sporla tanışmanın heyecanını, kurs sonunda sertifka sevinci yaşadılar.  Başkan Levent Acar ve başantrenör Fikret Tokat yönetiminde deneyimli antrenörler tarafından yapılan çalışmalar sonunda yaz okulu çalışmaları da sona erdi. 3 dönem verilen eğitimlerin ardından 100 öğrenci de kulübün altyapısına alındı.

ANTRENMANLAR SÜRÜYOR

Yaz okulu eğitimlerinin yanı sıra kulüp bünyesinde yer alan sporcular da yarışlara hazırlıklarını sürdürüyor. Egemen Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, Sportown Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarda yoğun tempoda hazırlıklarına devam ediyor. Genç yüzücüler, kulübü başarıyla temsil etmek ve şampiyonalarda kürsüde yer almak için antrenmanlarda yoğun çaba sarfediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X