Yeni yönetim için istişare toplantısı

AK Parti Genel Merkez Bursa Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Güney ve Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal ile birlikte, yeni oluşacak ilçe yönetim kurulu üyelerini belirlemek için ilçe başkanlığında istişare topl

Yeni yönetim için istişare toplantısı

ÖMER BİLİK

 

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu’na girmek için başvuran 100’ün üzerinde aday, Genel Merkez Bursa Koordinatörü Osman Boyraz, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Güney ve İlçe Başkanı Murat Ünal ile görüşerek mülakat yapıldı.

Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal, “İlçe yönetim kurulu üyesi olmak isteyen 100’ün üzerinde adayımız ile Mudanya’da bire bir istişareye dayalı bir mülakat gerçekleştirdik. Bu mülakat sonunda belirleyeceğimiz yeni yönetim kurulu listemiz, İl Başkanlığımız’da yine istişare edildikten sonra Genel Merkezimiz’in onayına sunulacak. Genel Merkez’in onay vermesi ile birlikte inanıyorum ki, bir kaç gün içinde AK Parti Mudanya İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz netleşecek.  Halkımız kendisine nasıl bir hizmetkâr kadrosu istiyorsa, biz o hizmet kadrosunu oluşturacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X