Yeni yüzüne kavuştu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 5 yıl önce kemik kanserine yakalanan ve yüzü deforme olan 67 yaşındaki çiftçiye, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenler tarafından yapılan plastik elmacık kemiği ve göz takıldı.

Yeni yüzüne kavuştu

Çiftçi İsmet Özşahin, 2010 yılında kemik kanserine yakalandı. İstanbul’da bir üniversite hastanesinde cerrahi operasyon geçiren Özşahin’in yüzünün sağ bölümündeki elmacık kemiği ve göz çukurundaki kanserli bölüm temizlendi. Hastalığından kurtulan Özşahin’in bu kez yüzünün söz konusu kısmında çukur oluştu. Yıllardır yüzünün deforme olan bölümünü bantla kapatarak hayatını sürdüren Özşahin, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki kontrolleriyle ilgilenen doktor tarafından Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde plastik uygulamalarla ilgilenen öğretmenlere yönlendirildi. 

Öğretmenlerin yürüttüğü proje kapsamında silikondan yapılan elmacık kemiği ve plastik göz, Özşahin’e takılarak yeni bir yüze kavuşması sağlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X