Yenice Islah OSB’den birlik toplantısı

Geçtiğimiz aylarda Islah OSB vasfına kavuşan Yenice Islah OSB yönetiminin gerçekleştirdiği toplantıda konuşan, İTSO Başkanı Metin Anıl, “Daha iyi sanayi tesislerinin sahibi olacağız ve daha çevreci sanayi tesislerinin sahibi olacağız” dedi.

Yenice Islah OSB’den birlik toplantısı

SADULLAH ORGAN

 

Toplantının açılışında konuşan Yenice Islah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altunbaş, Organize Sanayi Bölgeleri’nin Türk sanayisinin gelişmesi, modernize olması ve dışa açılması yönünde önemli bir görevi üstlendiğini ifade etti. Altunbaş, OSB’lerin her geçen gün yeni teşvik ve destekler ile çok daha cazip hale geleceğini kaydetti. Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise, Yenice Islah OSB ile ilgili 1/25 binlik planların bu ayki mecliste onaylanıp bakanlığa sunulacağını söyledi.

ÇEVRECİ SANAYİNİN SAHİBİ OLACAĞIZ

İnegöl Ticaret Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl da, “Daha iyi sanayi tesislerinin sahibi olacağız ve daha çevreci sanayi tesislerinin sahibi olacağız. Yenice OSB’nin atık su tesislerini konuşacağız veya Yenice OSB’nin atıklarını nerede arıtırızı konuşacağız. Eğer bu çalışmaları yapamazsak, orada tarlalarda altyapısı olmayan, yolu olmayan, suyu olmayan, pahalı elektrik kullanan, rekabet edemeyen, sıkıntılarla boğuşan sanayi tesisleri olarak kalırız’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X