Yeniceköy doğalgazla buluşuyor

İnegöl’e bağlı 18 bin nüfuslu Yeniceköy Mahallesi’nde İNGAZ ekipleri tarafından geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Yeniceköy doğalgazla buluşuyor

SADULLAH ORGAN

 

Abonelik işlemlerinin başlamasının ardından 10 gün içerisinde Yeniceköy Mahallesi’nde doğalgazın kullanabilir konuma geleceği bildirildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi Mahalleleri’ne de doğalgaz müjdesi verdi.

Yeniceköy Mahallesi’ne gaz akışını sağlayacak Akhisar Mahallesi girişindeki hat çalışmalarını inceleyen Aktaş, 10-15 gün içerisinde gaz yakma töreni ile hattın hizmete sunulacağını söyledi. 

Doğalgazla ilgili kapsamı genişleteceklerini duyuran Başkan Alinur Aktaş, “Cerrah, Edebey ve Çeltikçi Mahallelerimiz de doğalgaza kavuşacak. Bu arada Doğalgaz eski hattının da yeri değiştiriliyor. İnegöl’ün temizlenmesi, hava kalitesinin artması için doğalgaz bizim için olmazsa olmazdır” ifadelerini kullandı.

ABONELİK DAVETİ

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun ise, “Belediyemizle koordineli çalışmalarımız devam ediyor. Boru hattı içerisindeki gazı kapatmadan yapılan bir branş alma ve eski hattı iptal etme işlemlerini yapıyoruz. Yeniceköy Mahallesi’nde boru hatlarının içerisinde doğalgaz verilmiş oldu. Yeniceköy Mahallesi sakinlerini abone olmaya davet ediyoruz. Temiz hava, temiz ortam için çalışıyoruz. Bu yıl içerisinde mahallenin yarısı gaza kavuşmuş olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X