Yeniceköy’e spor ve peyzaj alanı

Yeniceköy Mahallesi’nde Fatma Göztepe Huzurevi ve Aşevi binasının yanında oluşturulan peyzaj alanı İnegöl Belediyesi tarafından hizmete açıldı.

Yeniceköy’e spor ve peyzaj alanı

Bin metrekare alan üzerinde projelendirilen uygulama alanında 535 metrekarelik sert zemin yürüyüş ve oturma alanı, 350 metrekarelik yeşil alan, 25 metrekarelik süs havuzu ve 90 metrekarelik fitness alanı bulunuyor.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, peyzaj alanında incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında fitness alanında aletleri kullanan huzurevi sakinleri, sağlıklı yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ağaçlar da büyüdüğünde bölgenin, ilçenin en özel yerlerinden biri olacağını söyledi.

Huzurevinin yan tarafında tamamlanan park ve dinlenme alanı ile ilgili bilgi veren Alinur Aktaş, “Burası atıl durumdaydı ve arkadaşlarımız yürüyüş yollarıyla, kamelyalarıyla, fitness aletleriyle, spor malzemeleriyle 1 dönümden daha büyük olan bu alanı oluşturdular. Bu güzel mekânı ekilen ağaçlarla yeşillendirdiler. Ağaçlar büyüdüğünde bu alan daha da güzelleşecek” dedi.

AÇILIŞ BEKLEYEN PROJELER…

Yapımı tamamlanan diğer projelerle ilgili de bilgi veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu projemizin yanı sıra Cerrah Meydan Parkımızda çalışmalarımız sona yaklaşıyor, ekiplerimiz son rötuşları yapıyorlar. Orası da tamamlandığında gerçekten büyük ve güzel bir mekan olacak. Yine eski belediye başkanlarımızdan Kemal Özkan Bey’in adına yaptırdığımız parkın çalışmaları devam ediyor. Yine eski belediye başkanlarımızdan merhum Mehmet Çıracı Katlı Otoparkımızın çalışmaları tamamlandı. Kasım ayı içerisinde Ayçiçeği Masal Köyü Parkı, Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği, Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezimizin açılışlarını gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X