Yeniden aday gösterilmeyen Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz kararını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaşanan gelişmelere açıklamalarda bulundu.

Yeniden aday gösterilmeyen Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz kararını verdi

Türkyılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Partide bir yanlışı, eksikliği gördüğünüz zaman kayıtsız, şartsız eleştireceksiniz. Yapılan herhangi bir yanlışa müsamaha göstermek son derece yanlıştır; mahsuru faydasından büyük olur.”

Yönetenler yanlış yapabilir. O yönetenleri zamanı geldiğinde değiştireceğiz. Bu yola çıkarken amacım, Mudanyamızın tüm değerleriyle, kimliğiyle yaşatılması oldu. Geriye dönüp baktığımızda 50 yılda yapılamayan hizmetleri Mudanyamıza kazandırmış olmanın, tertemiz bir yönetim anlayışıyla adil, tarafsız, mutlu bir dünya olan Mudanya’yı yaratmış olmanın gururunu yaşıyorum. 31 Mart akşamına kadar partimizle ilgili herhangi bir eleştiri benim ağzımdan duyamayacaksınız.

Geldiğimiz süreçte ise umutları yitirmemek lazım. Umutlarımızı daha da büyütmek zorundayız. Daha çok çalışacağız. Mudanya’nın her karışında, her sokağında mücadelemiz devam edecek, tek bir zeytin ağacının dahi yok olmasına müsaade etmeyeceğiz, Mudanyamızın ve Mudanyalı hemşehrilerimizin hakkını korumaya devam edeceğiz.”

Öte yandan, Başkan Türkyılmaz, gün içerisinde yaşanan gelişmelere dair MUDAŞ Sosyal Tesislerinde değerlendirmelerde bulundu.

Hayri Türkyılmaz, “Onurumuzdan, gururumuzdan olmadık. Bu koltuk baki değildir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadeleye devam. ‘Mudanya Sahipsiz Değildir’ platformunu kurduk. Bu platform önümüzdeki günlerde dernekleşerek faaliyetlerine devam edecektir. Mudanya sahipsiz değildir! Şimdilik bir mola, bir teneffüs olarak görüyorum, mücadeleye devam edeceğiz. ‘Mudanya Sahipsiz Değildir’ Derneği’nin üyeleri uygun gördüğü takdirde başkanlık görevini üstlenebilirim” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X