‘Yeniden Genç Parti’ kuruluyor!

Cem Uzan’ın liderliğini yaptığı kapatılan Genç Parti’nin ardından Yeniden Genç Parti (YGP) adı altında siyasi parti kuruluyor…

‘Yeniden Genç Parti’ kuruluyor!

‘UZAN DOĞAL LİDERİMİZ’ DEDİ… 

İHA’nın haberine göre 17 Haziran’da kurucu üyelerle yapılan ilk toplantıdan sonra partinin merkez organları oluşturularak amblemi de belirlendikten sonra İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapıldı. Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan Genel Başkan Erkin Çözeli, “Bizim doğal liderimiz Cem Uzan’dır. Sayın Uzan’ın yeniden adil şekilde yargılanması için biz bu yola baş koyduk…

‘AMACIMIZ İKTİDAR OLMAK’

Din, dil, ırk ayrımı gözetmeden ezilen halkı iktidara taşıyacağız. Amacımız, yapılacak olan ilk genel seçimlerde, seçime damga vurmak ve halkı iktidara taşımak. Türkiye’nin şu anda en büyük sorunu yönetilememe sorunudur. Bizim için Mecliste bulunan siyasi partilerin isimleri değişik olsa da tamamı aynıdır” diye konuştu. 

Firari işadamı Cem Uzan 2002 seçimlerine ‘Açın Türkiye’nin önünü’ sloganıyla katılmış,Genç Parti yüzde 7.25 oy oranına ulaşmıştı. Genç Parti, 2007 seçimlerinde ise yüzde 3.4’te kalmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X