Yeniden seriye geçme vakti

3 maçlık galibiyet serisinin ardından Gaziantep’te takılan yeşil beyazlılar, Osmanlıspor’u devirip yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Timsah Arena’da saat 13.30’da başlayacak maçta Fırat Aydınus düdük çalacak.

Yeniden seriye geçme vakti
Spor Toto Süper Lig’de ilk 6 haftadan 12 puan çıkaran ve ligde 4. sırada yer alan Bursaspor, bugün Osmanlıspor’u konuk edecek. 
 
Üst üste aldığı skorlarla camiaya umut aşılayan ancak Gaziantepspor deplasmanında takılan yeşil beyazlılar, Osmanlıspor’u geçerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Timsah Arena’da saat 13.30 başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Yusuf Bozdoğan yapacak. 
 
Sakatlar iyileşti
 
Milli maç arasında sakatları iyileşen ve iyi bir çalışma fırsatı yakalayan yeşil beyazlılarda Osmanlıspor karşısında tek hedef var o da kazanmak. Yeşil beyazlılarda Gaziantepspor deplasmanında haksız yere kırmızı kart gören ve 1 maç ceza alan tecrübeli sağ bek Erdem Özgenç ile birlikte sakatlıkları süren Emre Taşdemir, Furkan Özçal yok. Osmanlıspor’da ise sakatlığı bulunan Engin Bekdemir forma giyemeyecek. 
 
Hamza hocanın 4 galibiyeti var
 
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bugüne kadar değişik takımlarla birbirlerine 9 kez rakip oldular. Bu maçlarda Hamza Hoca 4 galibiyet, 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Yeşil beyazlı takımın başarılı teknik adamı Hamza Hamzaoğlu, sahasında oynadığı maçlarda da Akçay karşısında 3 galibiyet 1 beraberlik, bir de yenilgi aldı.
 
Aydınus yaramıyor
 
Maçın İstanbul Bölgesi hakemi Fırat Aydınus bugüne kadar Bursaspor’un 32 maçını yönetti. Yeşil beyazlılar bu müsabakalarda 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. 
 
Maç heyecanı OLAY TV’de
 
Bursaspor’un bugün Osmanlıspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Timsah Arena’dan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

MAÇ TABLO

 

STAT: Timsah Arena
SAAT: 13.30
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Yusuf Bozdoğan
EKSİKLER: Emre, Furkan, Erdem
EKSİKLER: Engin Bekdemir
BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200 TL, Batı Alt: 100 TL, Doğu Alt: 50 TL, Doğu Üst: 40 TL, Güney Kale Arkası: 20 TL, TOFAŞ Tribünü : 20 TL
13.30 LİG TV/Canlı
 
BURSASPOR
 
1 Harun Tekin
2 Serdar Kurtuluş
4 İsmail Konuk
66 Tomas Sivok
23 Aziz Eraltay
6 Şamil Çinaz
14 Ricardo Faty
10 Pablo Martin Batalla
28 Del Valle
9 Sercan Yıldırım
88 Deniz Yılmaz
 
OSMANLISPOR
 
99 Karcemarskas
4 Koray Altınay
61 Numan Çürüksu
21 Václav Procházka
33 Muhammed Bayir
6 Mehmet Güven
35 Musa Çağıran
27 Aminu Umar
10 Badou Ndiaye
17 Adrien Regattin
14 Cheick Diabaté

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X