Yeniköy ve Kurşunlu yaz sezonuna hazırlanıyor

Karacabey Belediyesi, turizm beldesi Yeniköy ve Kurşunlu’yu yaza hazırlıyor.

Yeniköy ve Kurşunlu yaz sezonuna hazırlanıyor

Karacabey Belediyesi, orman ve denizin iç içe olduğu nadir yerlerden biri olan ilçede Yeniköy ve Kurşunlu’daki çalışmalarına hız verdi. Belediye, yeni piknik alanları, oyun alanları ve yol düzenlemeleri ile bölgeye yeni bir görünüm kazandırmak için kolları sıvadı. Karacabey Belediyesi tarafından sahil bölgesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kurşunlu’da 35 dönümlük ve 2000 metrekarelik farklı alanlarda yeni piknik alanları oluşturuldu. 

YENİ DÜZENLEME

İlçenin önemli turizm beldelerinden biri olan Yeniköy’de de köklü bir yenileme hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, oyun grupları ve alanlarını değiştirip, mevcut piknik alanını düzenledi. Belediye Başkanı Ali Özkan, sahil düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından da bölgenin bambaşka bir görünüme kavuşacağını söyledi. Özkan, Karacabey’in yakın bir gelecekte ekonomik, sosyal, kültürel, sportif ve turistik değerleri ile birlikte Bursa’nın ve Türkiye’nin yıldızı olacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X