Yeniköy’ün çehresi değişecek

Orhangazi’nin Büyükşehir öncesinde en büyük beldesi olan Yeniköy’ün 2015’te çehresini değiştireceklerini belirten Çağlayan, önceliği alan düzenlemesine vereceklerini bildirdi.

Yeniköy’ün çehresi değişecek

NEVZAT OKUMUŞ

Yeniköylülerin de kendisinden talebi olan ve daha önce belediye olarak kullanılmış eski binayı yıkacaklarını, yaz aylarında mahalleye yeni bir meydan kazandıracaklarını belirten Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeniköy sınırları içinde inşa edilmekte olan Orhangazi Meslek Yüksek Okulu’nu dikkate alarak değerlendirme yapıldığını bildirdi.  TOKİ konutları ve doğalgaz istekleri konusunda çalışmaların bulunduğunu belirten Çağlayan, kulüp yöneticilerinin isteği olan suni çim saha ve yeni lokal isteklerine de olumlu yaklaştı.

ÇOK AMAÇLI TESİS

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilk görüşme sonrasında Yeniköy’de muhtar ve vatandaşlarla biraraya gelerek hazırlanan sosyal tesis projesini paylaştı. 

Yerel seçim öncesi Nilüfer Belediyesi’nce Yeniköy için projelendirilen, ancak seçim sonrası yarım kalan inşaatla ilgili yeni avan proje hakkında bilgi aktaran Çağlayan, projede düğün salonu ve sosyal tesisin yanısıra, yarı olimpik havuz ve açık alanları ile birlikte çok amaçlı tesis bulunduğunu, projenin maliyet hesaplamalarının yapıldığını bildirdi. Çağlayan, projeye ilişkin çalışmalar sona erdiğinde de yap-işlet-devret modeli ile hizmete sokmayı düşündüklerini ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X