Yenildik ama final için inancımız tam

Antrenör Emin İmen, Schiweriner karşısında ezilmediklerini ifade ederek, ‘Kaybedilmiş bir şey yok. Pazar günü taraftar desteğiyle kazanıp sözümüzü tutacağız’ dedi.

Yenildik ama final için inancımız tam

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Cup yarıfinal ilk maçında Almanya’da Schiweriner SC’ye 3-1 yenilen ve tur şansını pazar günü Bursa’da oynanacak rövanş maçına bırakan Büyükşehir Belediyespor’da final için umut sürüyor. Almanya’daki karşılaşmada yenilgiye rağmen sergilenen oyun Bursa ekibinde tura olan inancı artırdı. 

Antrenör Emin İmen, ‘Kaybetmekten çok sergilediğimiz oyunun karşılığını alamadığımıza üzüldük. Maçın kırılma noktası üçüncü set oldu. İki kez set sayısı atmamıza karşın seti kaybetmemiz oyunun akışını değiştirdi’ dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Seyircinin de rakibin kazanmasında pay sahibi olduğunu belirten İmen, ‘Müthiş bir seyirci topluluğu vardı. Tezahüratlarıyla takımı resmen baskı altına alıp hata yapmaya zorluyor. Aynısını bizim de pazar günü tribünleri doldurarak yapmamız gerekiyor. Kaybedilmiş bir şey yok. Bursa’da oynanacak maçın finalisti belirleyeceğini söylemiştim. Öyle de olacak. Rövanşa en iyi şekilde hazırlanıp Bursa’da müthiş seyircimizin desteğiyle maçı kazanarak, finale yükselip tarihimizde bir ilke daha imza atmak istiyoruz’ diye konuştu.

OYUNDAN MEMNUNUM

Takımın genel oyunundan memnun olduğunu da anlatan Emin İmen, şöyle devam etti: ‘Aynı oyunun üzerine koyarak Bursa’da bu takımı eleyeceğimize inanıyorum. Bursalılara güzel bir voleybol günü yaşatmak ve destekleri için onları salona bekliyoruz. Bayan voleybolunda seyircinin ne denli önemli olduğunu Almanya’da bir kez daha yaşadık. Destek takımın motivasyonunu inanılmaz şekilde yükseltiyor. Dolayısı ile o tribün desteğini arkamızda gördüğümüzde, finale yükseleceğimize inancım tam.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X