Yenilenen okullara büyük talep var

Osmangazi Belediyesi’nin, yenilediği okullar, yeni eğitim öğretim yılında öğrenciler ve veliler tarafından en çok tercih edilen eğitim yuvalarına dönüştü.

Yenilenen okullara büyük talep var

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Başöğretmen Ortaokulu’nu ziyaret eden Osmangaiz Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Osmangazi Belediyesi olarak eğitime çok ciddi bir kaynak ayırdıklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Başöğretmen Ortaokulumuza geçtiğimiz yıl Mayıs ayında geldiğimizde, müdürümüz bizden okul tuvalet ve lavaboların yenilenmesi, boya badana, çatı onarımı gibi bazı eksikliklerinin giderilmesini istedi. Bizlerde, yaz boyu çalışarak bu eksiklikleri giderdik. Okulumuz modern bir eğitim yuvası haline geldi” dedi. 

ENGELLİ ASANSÖRÜ VE LAVABOSU YAPILDI

Okulda eğitim gören özürlü bir öğrencinin yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak için de, ayrıca bir çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Okulumuzda okuyan bir engelli öğrencimiz için, sıfırdan bir engelli asansörü, rampa ve özürlü tuvaleti yapılarak, bu kardeşimizin karşılaştığı sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Onun buradaki yaşamı kolaylaştırılmış oldu. Çocuklarımız tatil yaparken bu ihtiyaçları giderdik. Şu anda eksiklikleri giderilmiş ve tertemiz bir okulda eğitime başlıyorlar. İnşallah, başarılı olarak bizlere en güzel hediyeyi verecekler” diye konuştu. 

DÖRT DÖRTLÜK OLDU

 

Okul Müdürü Faruk Demirtaş da, yaptığı hizmetler için Başkan Dündar’a teşekkür etti. Demirtaş, “Okulumuzun kapanması ile birlikte bakım ve onarım çalışmalarımıza başlandı. Tavandan tabana, çatıdan oluğa, lavabosu, tuvaleti, badanası, özürlü asansörü ile fiziki anlamda dört dörtlük bir okul olduk. Vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine, öğrenci, öğretmen ve veliler adına çok teşekkür ediyorum. Bu fiziki iyileştirme, okulumuzun başarı grafiğine de bir ivme kazandırdı. Bu sene Anadolu Liselerinde okuyan çocuklarımızdan okulumuza talep oldukça arttı. Başarılı öğrenciler okumuzu tercih etmeye başladı. İnanıyorum ki, okulumuzda hem akademik, hem de sportif başarı artacak. Bizler de bu konuda başkanımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X