Yeniler fena değil

Serdar Kurtuluş, 10 yıl aradan sonra Bursaspor’a golle geri dönerken, Bilal Kısa ve Furkan Özçal iyi yolda olduğunu gösterdi. Del Vale ve Sane ise son 15 dakika görev yaptı.

Yeniler fena değil

Bursaspor’da yeni isimler dün ilk kez görücüye çıktı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Boleslav karşısında Serdar Kurtuluş, Bilal Kısa, Sinan Bakış ve İsmail Konuk’a 11’de şans verdi. Maça sağ kanatta başlayan Sinan, 82. dakikada fileleri havalandırırken, savunmaya yaptığı yardımla dikkat çekti.

Orta alanda görev yapan Bilal Kısa, zaman zaman oyundan koparken, stoperde Ertuğrul’la birlikte oynayan İsmail Konuk, yerinde hamleleri ve oyun bilgisiyle isabetli bir transfer olduğunu gösterdi. 

SANE VE DEL VALLE

23. dakikada Bursaspor’un ilk golünü kaydeden Serdar Kurtuluş, oynadığı sürede elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, son bölümde Sinan’a asist yapan Fukan Özçal da orta alanda etkili olabileceğini gösterdi. 

Senagalli stoper Sane ve Del Valle ise sakatlıkları nedeniyle son 16 dakikada şans buldu. Her iki futbolcu da riskten uzak bir görüntü sergiledi. Akhisar Belediyespor’dan gelen Merter Yüce ise sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giymedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X